keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4

kalenteri13

Jouluista tunnelmaa koitetaan luoda monella tavalla. Useat laittavat kotiinsa jouluvaloja, verhot ja pöytäliinat saatetaan vaihtaa jouluisempiin, soitetaan joululauluja ja tietysti aukaistaan joulukalenterista luukkuja. Toisaalta oikean joulutunnelman tuntee sisällään, eikä siihen niin hirveästi välttämättä koristelut vaikuta. Jos itsellä ei ole jouluinen mieli, ei se automaattisesti tule jouluisista virityksistäkään. Joitakin ärsyttää kaikenlainen jouluhössötys. 

Itse olin mummolassa käymässä viikonloppuna, ja täytyy sanoa, että siellä oli kyllä ihanan tunnelmallista! Varsinkin, kun tuli vähän pimeämpää ja väriä vaihtavat jouluvalot pääsivät oikeuksiinsa. 
Omassa huoneessani on hevosjouluvalot, joita pidän päällä silloin tällöin, en kuitenkaan kovin usein, koska en saa unta jos ne valaisevat (ihan ku saisin muutenkaan) ja en jaksa joka päivä laittaa töpseliä seinään ja ottaa pois vähän myöhemmin. 
Verhotangossani keikkuu joulukuusen koriste ja löytyypä huoneesta yksi tonttukin (en tarkoita itseäni tällä kertaa..).

Laitatteko te koristeita huoneisiinne joulun aikoihin? Pystyykö joku teistä nukkumaan jouluvalojen palaessa?

IMG_4692

IMG_4747

IMG_4735

IMG_4738

IMG_4743

2 kommenttia:

  1. Mul on jouluvalot aina päällä :DD Ja pystyn välillä nukkuu joulukynttelikköki päällä XDD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)