perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku 13

kalenteri13

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaa kuunnella musiikkia, muttei tiedä mitä kuuntelisi? Ei jaksaisi koko ajan vaihtaa biisiä, kun mieleen ei vaan tule mitään kuunneltavaa. Tai haluaisi vaikka muokkailla kuvia, tehdä banneria ja postailla musiikin soidessa taustalla, muttei viitsisi keskeyttää hommiaan alvariinsa. 

Edellä mainituissa tilanteissa itselläni on tapana laittaa taustalle soimaan jokin 10 tunnin versio. Useimmiten ne ovat kylläkin jotain pitkän päälle ärsyttäviä rallatuksia, mutta on hauskaa, kun voi katsoa kuinka kauan jaksaa kuunnella. Sitten voi haastaa kavereitakin kuuntelemaan ja kilpailla kuka kestää kauiten ;)

Tässä postauksessa esittelen muutaman, joita itse olen tänä vuonna kuunnellut.

Uusin löydökseni, jota postauksen tekohetkellä olen kuunnellut noin 50minuuttia. Tavallaan erittäin ärsyttävä, koska toistaa samaa, mutta toisaalta on myös hupaisa.

Tätä on tullut kuunneltua viime kuussa todella paljon! Ennätykseni taisi olla tosin vaan 1h 30min (en ihan tarkkaa aikaa kyllä muista). Jää hyvin päähän soimaan, ja on mukava hoilotella.

Tää löydettiin Marsin kanssa sattumalta kesällä. Hauska biisi, jota jaksoi kuunnella kauan, eikä edes tehnyt tiukkaa.

Ah, Caramelldansen, melkeinpä jo legenda kaveripiirissäni! Tätä on tullut laulettua ja tanssittua monen eri ystävän kanssa kaikenlaisissa tilanteissa. Sanat tosin osataan vaan vähän sinnepäin, mutta eihän se haittaa yhtään :DD

4 kommenttia:

  1. Okei jaksoin kuunnella jokaista ehkä 30 sekuntia ja pää meinas räjähtää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kerenny kuulla yhtäkään biisii kokonaan XD Okei ehkä Durka durkin.
      Oot heikko ;3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. ku en oo siit 10h versioo kuunnellu :DD niii siks ei oo täällä.
      Mut.. Tykkään junista! ;))

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)