tiistai 10. joulukuuta 2013

Luukku 10

kalenteri13

Eilen ratsastin Jentalla (tai no ei sitä nyt niin ratsastukseksi voi kutsua) ja ravattiinkin. Poni oli tosi innoissaan, kun sai ravata. Ajatuksena tietysti mennä ihan rauhallisesti ja hallitusti. Tällä kertaa oli vaan vähän vaikeuksia nopeuden säädössä, kun vaihtoehtoina tuntui olevan joko kovaa tai pysähdyksissä. 
Kerran ponittaja nosti yhtäkkiä laukankin, mutta ei kerennyt montaa askelta ottamaan, kun suostui nätisti siirtymään takaisin raviin. Lopulta saatiin jopa mentyä kierros rauhallisesti! 
Ratsastuksen jälkeen sitä oltiinkin niin tyytyväistä ponia :33
Oli tosi kiva, kun kerrankin saatiin olla maneesissa ihan kahdestaan, niin pystyi ravaamaankin. Kun samaan aikaan on toisia ratsukoita, säikkyy Jentsi jokaista ääntä ja vetää muutenkin jotain omaa. Toisaalta se on ihan ymmärrettävää, kun toisella on kuitenkin kerääntynyt energiaa sairasloman vuoksi.

Jos takapakkeja ei tule, saadaan palata tammikuussa takaisin normaaliin liikuntaan! 

IMG_4870

IMG_4872

IMG_4875

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)