sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Mulla ei järki riitä, et välitän susta ja kärsin siitä


Moi! :) Ja heti alkuun tervetuloa kaikille teille uusille lukijoille (+ myös vanhoille tietty)!

Teki nyt vaan mieli tulla postailemaan, saas nähdä mitä saan aikaiseksi, kun ei mulla mitään varsinaista asiaa ole.
Oikeastaan aattelin jo eilen illalla tulla postailemaan, mutten sitten viitsinytkään, kun en ois millään jaksanu laittaa kuvia ja kertoilla tekemisistä, ku oli taas vaan niin paha olla.

Mutta niin, kerrottakoon nyt, että menin siis mummolaan torstaina. Sinä päivänä ei kai kummempia tapahtunut, mutta perjantaina mentiin Järvenpäähän. Käytiin vähän kaupoissa, itse ostin pipon. Mukaamme sieltä tarttui myös tätini, Saija.
Myöhemmin tuli myös Jonna. Käytettiin Pojua lenkillä, puhuttiin kaikkea hauskaa, katsottiin telkkaria, saunottiin ja sen semmoista.

Lauantaina tultiin sitten tyttöporukalla kotiin viettämään mun synttäreitä. Eli siis Jonna, mummi, Saija & Mervi olivat mukana (kaikki siis mun sukulaisia). Lahjaksi sain Nominationiin paloja, sekä 20euroa ja 2 suklaalevyä.
En vieläkään päässyt liikuttamaan Jentaa, koska tallilla oli valmennuksia niin pitkään, enkä jaksanut sit enää.




Tänään eli sunnuntaina olen katsonut 3 jaksoa Skinsiä, ja pääsinpä vihdoin liikuttamaan Jentankin. Loma oli  tainnut jäädä päälle, sillä oli äärettömän hankalaa saada poni kulkemaan oikeinpäin! No ainakin vasen laukka oli tosi hyvä. Ollaankin löydetty sellainen mukava ja rauhallinen laukka, vihdoin :) Laukkasin ympyrällä, mutta jouduin kuitenkin tekemään siirtymisiä, sillä poni ei ollut aivan oma itsensä eikä siis reagoinut herkästi nostavaan apuun. Lopulta kuitenkin alkoi jo nostaa paremmin, joten jätettiin sitten siihen.

Oikea kierros oli katastrofi! Tai no ei sinällään, poni ei tehnyt tyhmyyksiä, mutta oli todella hankala ja vänkäs apuja vastaan, olis halunnut kaahottaa vaan pää pystyssä. Tai no käynnissä olisi ilmeisesti halunnut vaan jumittaa, sillä ei tuntunut liikkuvan mihkään. Laukka oli sitten onnistunein tässäkin suunnassa, vaikkei sekään aivan "normaali" ollut.
Kuitenkin laukkasi ympyrällä, eikä nyt niin hirveästi yrittänyt poistuakaan siitä. Välillä kyllä otti ihme spurtteja.
No, täytyy nyt toivoa, että kun päästään taas normaaliin rytmiin, niin Jenta alkaa kulkea taas herkästi ja mukavasti. :)
Ps. Jenta on ihana, ku se on jo semmoi pehmonen nallekarhu et ku sitä halaa, ni uppoo niihi sen karvoihin, eikä löydä tietä takaisin :33♥
Jenta oli kerran hieno kentällä♥ (ps. videosta)
mut nii, eihän nyt liijan kivaks heittäydytä ;)



Elvis :3
Lantti :3
Timi antaa tassun pyynnöstä :)

Mä & Marsi menos stadii :D
Loma meni kyllä mukavasti, mutta loppui aivan liian pian! En millään jaksais mennä takas tonne kouluun, mut pakko vaan. Täytyy aatella ettei se niin loputtoman pitkä aika oo siihen, että pääsen pois tuolta. Sitten taas onki seuraavat ongelmat, mut turha niitä on aatella näin etukäteen.
Joo, oon aika sekava, tiedän!

4 kommenttia:

  1. Jenta on kyllä älyttömän hieno tossa ekassa ratsastuskuvassa :o <3

    VastaaPoista
  2. Veeru - totta puhut!!♥ Ja minä kiitän :3

    VastaaPoista
  3. Panda ja Marsi 17 vee menossa Stadii hehehohehah
    t. marsi
    ps. sulla on hieno silmä
    pps. aw toi sun ja Pojun pusukuva :3

    VastaaPoista
  4. Marsi - kiitos kommentista♥, ja totta tosiaan!! :)) Mut eks huomaa, etten oikee oo mukana ton pojun hommassa? ;)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)