sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kilpailuja!


Moipsiis!
Kerrotaanpas nyt tästä viikonlopusta. Lauantaina eli eilen olin kuvaamassa estekilpailuja. Ne pidettiin maneesissa, joten määrä korvasi tällä kertaa laadun :DD
Oltiin Jusun kanssa tallilla yhteensä yli 7 tuntia!

 Ratsastin Jentalla kentällä piiiitkästä aikaa. Ei olisi voinut uskoa, että niin hyvin menee.
Harjoiteltiin siis helpon C'n rataa täksi päiväksi. Jenta oli super♥!
(Kuvia tästä ja estekisoista alhaalla)

Ja tänään eli sunnuntaina oltiin Jentan kanssa kisaamassa tosiaan tuota helppoa c'tä. Aamulla oli kauhea kiire (samoin kuin eilen illalla) mukamas ja perhosia vatsassa. Oltiin kuitenkin hyvissä ajoin jo valmiina.
Verkattiin tietenkin kentällä ja siellä olikin sata muuta hevosta. Jenta käyttäytyi kuitenkin erittäin mallikkaasti, mitä nyt välillä osoitti mieltään, kun ei halunnut esim. laukata jos muut meni käyntiä.

Oltiin heti toisena suoritusvuorossa. Mentiin maneesiin ja siellä odotellessani koin pitkästä aikaa todellista jännitystä. Tuntui ettei oo tosikaan ja kääk. Otin sitten itseäni niskasta kiinni, kun mut kuulutettiin radalle.
Suorituksen voitte katsoa tuosta videolta, jonka tein :) (kääntäkää rataspyörästä laatu HD'ks).

Prosentteja siis tosiaan 57,625 eli hyväksytty suoritus. Toinen tuomari tykkäs meistä ja saatiin ihan hyviäkin pisteitä, toinen taasen ei ollut niin armelias. Sijoituksemme oli 13/17.
Olen kyllä aivan tyytyväinen tähän tulokseen, koska teimme sen mihin nyt pystyimme ja huonomminkin olisi voinut mennä ++ eka kerta aina jännittää ;)
PS. Rakkaat lukijat, en tarvitse palautetta siitä kuinka huonosti ratsastin jne, olemme palautteen saaneet kirjallisena kahdelta tuomarilta ja se riittää minulle.

Juu, mulla oli myös kauhee kiire pois radalta, joten en suorittanu juttuja niin tarkalleen oikeissa kohdissa :DD Ja  Jenta punkes sisälle päin, mutta sehän on vaan positiivista!!! :D

Kuvia; tänäiseltä ja eiliseltä







Eilen















6 kommenttia:

  1. noi kisathan meni tosi hyvin!! <3<3 hyvä hyvä!! ♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
  2. PikkuPahis - ♥♥♥kiitos!♥♥♥

    VastaaPoista
  3. Mä tykkäsin videosta ja erityisesti musiikki valinnasta ! <333
    Ja hei saat olla kyl ylpee, meistä ei ois ainakaan ollu noin hyvään suoritukseen! (: en olis ikinä oppinu ees rataaa .. :DD

    VastaaPoista
  4. Veeru - ja Jentan lopputervehdyksestä tuomareille!! XD♥
    Ja kiitos! Uskon kyllä, että tekin olisitte pärjänneet aivan loistavasti!
    Ja radan oppii, kun katsoo sen peräkkäin noin sata kertaa XD opin siis viime kilpailuissa ihan vain katsomalla kun muut teki! Ei tarvinnu pänttää :3

    VastaaPoista
  5. Hyvinhän teillä meni! Treeniä vaan ja rohkeasti kohti uusia kisoja Jentan kanssa! :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi - kiitos! Ja niin tehdään :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)