keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Luukku 3

kle14


Tässä luukussa mennäänkin maanantain kuulumisiin.

Maanantaina näin Kazzua pitkästä aikaa, kun mentiin yhdessä ratsastustunnille Sailan tallille. Ennen sitä kuitenkin olin Kazzun luona pari tuntia, ja hän opetti minua taas soittamaan pianoa. Oli tosi hauskaa nähdä pitkästä aikaa.

Lähdettiin tallille ja vähän jännitti, koska en ollut ennemmin tuolla ratsastanut, paikka oli noin muuten tuttu, kun kuvaamassa ja katsomassa olen monta kertaa ollut. Onneksi Kazzu oli mukana, joten ei tarvinnut niinkään jännittää sitä, että mistä löytyy mitäkin ja miten toimitaan.
Ratsastustunnilla oltiinkin vain me kahdestaan, mutta se ei yhtään haitannut.

Mulle oli laitettu Zico ja Kazzulla oli Kalle. Hain Zicon karsinasta vesiboxiin, harjasin sen siinä ja sitten varustoin, tai no Kazzu sai laittaa satulan, koska poni oli äkeä ja mä en niin just sillä hetkellä halunnut "tapella" ponin kanssa.
Sitten, kun oltiin valmiita niin lähdettiin kentälle. Mentiin pääasiassa keskiympyrällä ja tarkoituksena oli ratsastaa ponit rennoiksi ja hyvään muotoon. Aluksi oli vähän vaikeuksia ymmärtää kuinka Zicoa kuuluu ratsastaa, kun en ole pitkään aikaan ratsastanut muilla kun Taralla.
Lopuksi sain Zicon taipumaan ihan hyvin ja opettajalta tulikin hyvää palautetta.

Laukassa tehtiin siirtymisiä käyntiin ja käynnistä takaisin laukkaan. Laukannostot meni erityisen hyvin vasempaan kierrokseen, mutta oikeassa aluksi Zico ei reagoinut tarpeeksi nopeasti, mutta kunhan itse muistin ratsastaa paremmin, saatiin nekin nostot sujuviksi.

Oli kyllä kivaa käydä pitkästä aikaa tunnilla ja tutustua (mulle) uuteen ratsuun ja vieläpä mahtavassa seurassa! Kiitos mahdollisuudesta Kazzuliini, toivottavasti mennään uudestaankin :)
zico
Zico
IMG_1710

zicokäynti

kalle
Kalle

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja oli toooosi kivaa nähdä sua murppe ja tietysti mennään uudestaan joskus! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitokseja! Niin suakin oli mahtii nähdä, ja hyvä niin :3

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)