sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

V-o-l-v-o, my Volvo


Morjesta!
Viime viikon perjantaina lähdin Volvolla vanhoille kotikulmille moikkaamaan ystäviä. Ensiksi näin hetken Pinjaa, sitten lähdin jatkamaan kohti todellista määränpäätäni eli Marsin kotia.
Aluksi ihasteltiin koiria, sitten jossain vaiheessa mentiin uimaan. Illalla katsottiin Timon ja Pumba ohjelmaa, yöllä viihdytettiin toisiamme kännykän puhekoneen avulla. Se oli kyllä kerrassaan ratkiriemukasta :D

IMG_0529

IMG_0522

IMG_0569

vv


Lauantaina mun oli tarkoitus lähteä yksin Lattelle, mutta saatiin Marsin kanssa päähämme, että hänkin voisi tulla mukaan. Olisi kyllä ollutkin tosi outoa mennä ilman Marsmiittiä.
Mentiin tapamme mukaan ratsastamaan, tosin mentiin vain Emmalla ja ihan hetki kentällä. Tai itse ainakin menin ainoastaan vähän aikaa, oli kyllä hirveen kuumakin, että eipä siinä. Aluksi Emma ei oikein meinannut suostua ravaamaan, mutta kun sen kerran sain raviin, niin lopulta se ei enää kyseenalaistanut pyyntöjäni. Hetki meni taas totutellessa "vieraaseen" ratsuun, varsinkin kun en ollut pitkään aikaan mennyt muilla kuin Jentalla, mutta kyllä ratsastus sujui ihan kivasti.
Ratsastelun jälkeen pelattiin Wiillä Mariota, kunnes piti alkaa laittautua, koska oltiin matkalla työttömien tansseihin. Tansseissa oli aika köyhä meno, joten ei viihdytty siellä kovinkaan kauaa, vaan mentiin viettämään aikaa pubin puolelle. Tulihan sitten vähän alkoholiakin maisteltua, ja meni alas pitkästä aikaa, jee!

Sunnuntaina ei hirveästi mitään oikeestaan tehty, pelattiin vissiin taas Mariota ja jossain vaiheessa lähdin heittämään Marsia kylälle ja jatkoin itse matkaani kohti kotia.

IMG_0590

IMG_0593

IMG_0598

IMG_0620

IMG_0623

IMG_0640

IMG_0647

IMG_0691

IMG_0721

mtippuu

IMG_0731

Maanantaina suuntana oli Juhanin mökki. Sinne kestikin ajaa lähemmäs neljä tuntia ja kaikenlisäksi keli oli niin huono, että monta kertaa sai miettiä selviääkö matkasta ehjänä. Vettä tuli aivan älyttömästi, näkyvyys oli äärimmäisen huono tai sitä ei ollut ollenkaan, lisäksi tuntui kun olisi järvessä ajanut ja välillä auto yrittikin lähteä ohjauksesta. Pääsin kuitenkin lopulta perille.
Mökillä pääasiassa juteltiin, otettiin me illasta vähän holiakin, ja ei kyllä ollut taaskaan mitään ongelmaa alasmenon kanssa, että mä taidan olla jo kunnossa! :3
Tiistaina oli aluksi ihan kaunis ilma, istuttiin ulkona, juteltiin ja silloin tällöin istuttiin hiljaa. Jossain vaiheessa sitten lähdin kotia kohti, onneksi sää oli hyvä, joten pääsin ripeästi himaan.

volvot

Jentalta tippui kenkä torstaina, mutta onneksi sain kengittäjän tulemaan jo perjantaina, joten ei tarvinnut stressata sitä niin kauheasti. Poni on ollut tosi kiva ratsastaa, perjantaina tehtiin laukassa kolmikaarista, niin että piti vaihtaa laukka ravin kautta aina, kun kaari vaihtui. Jenta sisäisti asian tosi hyvin, eikä oikeastaan malttanut mennä ravisiirtymisiä rauhassa vaan oli tosi nopeasti tekemässä oikeita laukannostoja. Ihmettelin kyllä, että miten ihmeessä Jentsikka oli päässyt jyvälle tehtävästä jo ennen kuin oltiin kertaakaan tehty. Fiksu poni! Kyllä vaan tuli niin hyvä fiilis, kun asiat onnistuivat.
Eilen aiheena oli laukka-käynti siirtymiset, niissä on vielä paljon harjoittelemista. Tänään tehtiin peruutuksia ja ympyräkasia. Jenta oli hyvin kuulolla ja kulki nätisti. Laukkaa otettiin vaan pääty-ympyrällä, koska Jenta oli vähän kyttääväinen, kun se näki söpöjä varsoja. Tänäänkin olin tyytyväinen poniin.

ponit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)