perjantai 11. heinäkuuta 2014

Meillä hetken oli kaikki, maailma käsistämme söi


Heippa kaikille tasapuolisesti. Tulin jälleen postailemaan ihan vaan kuulumisia, kun huomenna lähden reissuun ja en tiedä milloin tulee seuraavan kerran postailtua, mutta tietysti niin pian kuin mahdollista.

Lauantaina olin tampereella viettämässä aikaa Juhanin kanssa. En itse ole käynyt tampereella kuin kerran luokkaretkellä ja parisen kertaa perheen kanssa särkänniemessä, joten vähän jännitti ajaa sinne. Ei kuitenkaan oltu keskustassa, mikä helpotti tuntemuksia vähäsen. Asiaa ei tosin auttanut se, että typerä navigaattorini ei osannut neuvoa tapaamispaikalle, mutta onneksi google mapsiin voi aina luottaa, joten pääsin oikeaan paikkaan perille lopulta kännykkäni kanssa navigoimalla.
Oltiin koko aika ulkona (paitsi tietysti välillä istuttiin Volvoissa) ja sää olikin onneksi mitä mainioin. Olisi oikeastaan tehnyt mieli mennä rannalle ottamaan parit ja niin eespäin. Ei kuitenkaan menty mihinkään, eikä tehty mitään erityisempiä, kunhan juteltiin ja katsottiin pari videotakin youtubesta.
Mukava päivä silti kokonaisuudessaan.
jvolvo

20140630_124114

Tiistaina Jenny tuli Jentailemaan. Homma alkoi hyvin, kun tallille saavuttua huomattiin, että laitumen aitatolppa on katkennut ja langat maassa. Mä jäin portille vartioimaan ja Jenny meni varmistamaan ovatko hevoset vielä laitumella, vaikka oltiinkin aika varmoja, että kaviokkaat on ottaneet hatkat. Kävi kuitenkin hyvä tuuri ja kaikki karvalapset olivat tallessa. Ei siinä sitten muuta kuin soittoa tallin omistajalle, vähän odottelua ja pian aitaa tultiinkin kunnostamaan.
Lähdettiin Jentan kanssa tallille, jossa hoidettiin se ja mentiin kentälle. Jenny ratsasti jonkin aikaa, ihan vaan kaikki askellajit läpi, kun oli niin kuuma ettei viitsinyt kauaa ja rankasti mennä.

Talleilun jälkeen käytiin pikaisesti meillä ja sitten lähdettiin rannalle viettämään aikaa. Oli kyllä kivaa olla Jennyn kanssa kunnolla pitkästä aikaa!
IMG_0392

IMG_0486

IMG_0489

IMG_0496


Tänään mulla oli aikainen herätys, ihan jo kahdeksalta, koska lähdettiin perheen kanssa tykkimäelle. Siellä vierähtikin melkein koko päivä. Iskä innokkaasti räpsi myös kuvia reissulta, mutta niitä en vielä ole siirtänyt koneelle, ja en oo ihan varma onko siellä mitään julkaisukelpoista materiaalia, mutta jos on niin laitan kuvia jossain toisessa postauksessa.
Retken jälkeen kävin vielä ratsastamassa Jentalla, joka oli vähän kyttääväinen tänään. Ei kyllä ihan hirveän paljon, mutta jonkin verran kuitenkin. Tehtiin ihan perusjuttuja, eli ympyröitä ja siirtymisiä. Laukkoihin olin erityisen tyytyväinen. Laukattiin pääty-ympyrällä aina pari kierrosta ja sitten siirryttiin ravin kautta käyntiin, hetki käyntiä ja sitten uusi nosto. Nostot sujui tänään hienosti.

Ai niin, mulla on nyt opiskelupaikka! Aloitan koulun elokuussa helsingissä ja musta tulee auton rassaaja sitten parin vuoden päästä (jos hyvin käy).

Jentsiii

hhheee

jjjjoo

1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)