lauantai 19. lokakuuta 2013

Mäntsälä on osa vantaata.


Heippati!
Aina oppii uutta, meinaa tänään opin, että mäntsälä on osa vantaata. Hämmästyttävä asia.

Okei, en ole postaillut pitkään aikaan, joten nyt mulla olisi paljon kerrottavaa. En vaan tiedä jaksanko kertoilla. Yritän saada jotain edes aikaiseksi.

Eli tiistaina Niina tuli meille joskus illasta. Oltiin pääasiassa vaan koneella. Aatu-kaijuli kotiutui myös.
Keskiviikkona käytiin yhdessä tallilla ja illemmasta Katriinakin tuli meille. Laulettiin SingStaria ja datattiin. Oli hauskaa nähä näitäkin raksuja pitkästä aikaa ihan kunnolla :33
IMG_3712

IMG_3716

IMG_3696

IMG_3635

IMG_3648


Torstaina käytiin Niinan kanssa tallilla, mutta sen jälkeen hän lähti kotiin. Mulla oli aika kiireinen aikataulu koko päivän, koska olin heränny vasta kello 13 ja oli oikeesti paljon tehtävää. Stressas kauheesti.
Mulla oli myös ratsastustunti, ja ihmeekseni listalla luki kohdallani Luukas. Tiesin heti ettei ratsastuksenopettajamme ole hevosia kyllä jakanut.
Tunnilla tehtiin aluksi ympyrät päätyihin kevyessä ravissa ja loivat kiemurat pitkille sivuille. Tunnin varsinainen tehtävä oli kuitenkin mennä ilman jalustimia ravissa kulmiin n. 10m halkaisijaltaan olevat voltit. Aluksi kaikkiin kulmiin tehtiin voltit, mutta sitten tehtävää vaihdettiin niin, että toisessa päädyssä jätettiin voltit pois, nostettiin laukka ja laukattiin pääty-ympyrä.
Luukas oli kiva, vaikka olikin tosi hassua ratsastaa niin pienellä ponittajalla.
IMG_0171

IMG_3608

IMG_3609

IMG_3614

IMG_3703

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)