torstai 22. elokuuta 2013

Don't you dare pray for me


Moip. Tulen nyt kertoilemaan ratsastustunnistani, tällä kertaa kuvien kera.

Ratsukseni sain jälleen Miksin, vaikken olisi sitä tälläkään kertaa toivonut. Ei se vaan tunnu omalta, mulle sopivalta.
Tehtiin aika paljon siirtymisiä ja suunnanvaihtoja (täyskaartoo ja lävistäjää). Myös peruutuksia, aluksi Miksi ei oikein meinannut peruuttaa herkästi, mutta loppuakohden parani huomattavasti. Laukattiin kahdella pääty-ympyrällä, mutta myös koko maneesia välillä, laukat meni ihan hyvin.
En saanut Miksiä oikein taipumaan missään vaiheessa tuntia, vaan tuntui kun se olisi niellyt rautaputken. Ei ollut herkkä kyljistä ja näin. Itselleni tuli vähän voimaton olo jossain vaiheessa, kun tuntui ettei kyllä oikein onnistu, vaikka yritinkin kovasti.
Tunti meni kuitenkin ihan suht ookoosti, eikä jäänyt mitään pahaa mieltä tai muuta sellaista.

IMG_1412

IMG_1419

IMG_1424

IMG_1431

IMG_1436

IMG_1500

IMG_1549


Tiistaina eläinlääkäri kävi ultraamassa Jentan jalan, vuohisen rengasside on paksuuntunut ja hankositeen sisähaarassa on minimaalinen vaurio. Jentsiä kävelytetään, jalka kylmätään ja laitetaan kipugeeliä.
Tänään pitkästä aikaa olin ponin selässä, kun ell'n mukaan saa kävelyttää selästäkin käsin.
Mentiin maneesissa puolituntia, ilman satulaa kuolaimettomilla.
Ainiin, illalla kun Jenta oli syömässä iltaheiniään, kävelin sen karsinan ohi ja huhuilin sitä, niin se nosti päänsä heinistä ja hörisi mulle :33 sopo♥

katsoo

5 kommenttia:

  1. voi jentsi :( <3 no mut kyl se siitä pikku hiljaa :) ja aww se tunne ku poni hörisee ku sitä kutsuu<3 ja mulla on vähän samankaltaset ajatukset miksiä kohtaan, paitsi esteillä koska niissä se on ihan super ihana! aivan eri poni ku pääsee hyppäämää ja esteet nousee :)

    muttajoo, päätän kommenttini tähän :D ja jälleen kerran kiva postaus, sun kirjoittamia tekstejä jaksaa lukea vaikka loputtomiin :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, toivotaan :3 Ja aivan♥
      Niin, mä oon ehkä kerran Miksillä hypänny ja kyllä se ihan kivaa tais olla(ei oo oikein muistikuvaa XDD)n__n

      Kiitos kehuista ja koko kommentista! c:

      Poista
  2. miten jalkaa ultrataa? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ajellaan karvat, laitetaan ultrausgeeliä ja sitten vaan liikutellaan sitä ultraa ja katotaan kun kuvia ilmestyy tietokoneen näytölle :)) aika samanlailla kun raskaana oleville ihmisillekin tehdään.. :DD

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)