lauantai 20. heinäkuuta 2013

Marsia ja esteitä


Moipsiis!

Marsi tuli meille viikonlopuks, eilen oli kauhee ilma, joten juoksutettiin vaan Jenta (kun maneesi oli aikalailla koko ajan varattu).
Ei me oikein mitään olla vielä hirveemmin tehty, eilen kateltiin telkkaria varmaan kahteen (yöllä) asti, vaikka yleensä en edes katso telsuu.

Tänään oltiin taas tallilla, ja onneksi ilma oli hyvä sekä kenttä vapaana, niin pystyin sitten pitkästä aikaa hyppäämään Jentalla. Kentällä en olekaan Jentsillä varsinaisesti hypännyt, koska on ollut niin paljon muttia, mutta nyt päätin sen tehdä, että saisi kivempia kuvia.
Jenta oli ihan super, aluksi se oli vähän väsyneen oloinen, mutta innostui pian huomattuaan, että hypätään.
Poni pysyi kuitenkin tosi hyvin lapasessa, eikä yrittänyt mitään omia tyhmyyksiä. Kerran kyllä pukitti esteen jälkeen, kun meinasi siirtyä raviin ja muistutin raipalla jatkamaan. Aatteli varmaan, että "menehän sieltä määräilemästä akka!" :DD En kuitenkaan lentänyt, kun ei kuulu tapoihin.

Jentsi oli tänään ihan maailman superein poni♥ tuitui.
PS. kuvat ei suostunu yhteistyöhön, vaan pomppivat koko ajan väärään paikkaan, joten saavat nyt kelvata noin kun ovat.

IMG_0010

IMG_0013

IMG_0026

IMG_0031

IMG_0034

IMG_0036

IMG_0043

IMG_0067

IMG_0070

IMG_0087

IMG_0088

IMG_0089
Jenta teke oma tüüli ;3
IMG_4588

2 kommenttia:

  1. ihania noi hyppykuvat, ihanat värit ja ihanat te ♥ :) ja axukin on ylpeenä päässy tyttöystävänsä blogiin ;)hahah :D joo varmaa tiesit kyl, mut axuhan on ihan rakastunu jentaan, ne makaa laitumel vierekkäi ja on koko ajan "kahestaan" ja jos axu haetaa tunnille, nii jenta kävelee portille asti pää axun pyllyssä kii :D mut sulosia ootte!♥

    ja kirjotinpas kivan romaanin, heheheeee :D

    VastaaPoista
  2. Veera - oi, kiitos♥ (:
    joo, söpöjä ne on yhessä, ku vein yks pv Jentsii laitsalle, nii Axu hirnahti ja lähti ravaa Jentan luo :33 Mut harmi, et ne on nyt erillään .__.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)