tiistai 19. tammikuuta 2016

Uusi ponikaveri ja kuvaajayhteistyöhön?

Moi, mulla on jälleen uusi ratsastettava ja hoidettava. Lopetin siis Robinilla, koska ei ollutkaan minulle sopiva hevonen.
Kuitenkin, uusi poni vaikuttaa oikein sopivalta. Kyseessä on vuonna 2004 syntynyt eestinhevosruuna, jolla korkeutta 148cm. Kutsumanimi on Erkki, ja toinen silmä on sokea.

Kokeilukerralla omistaja meni ensiksi vähän käyntiä ja ravia, jotta näkisin millainen poni on. Sen jälkeen minä otin kaikki askellajit myös, poni oli sopivan reipas. Laukka muistutti kovasti Jentan laukkaa, oli yhtä pomputtavaa meinaan.

Toisella kertaa tutustuin poniin vähän paremmin, tehtiin pääty-ympyröitä ja vähän kahdeksikkoa sekä käynnissä että ravissa. Käynnissä poni meni kivasti muodossa, ravi oli aluksi ainakin vähän kaahottamista, mutta siinäkin saatiin lopulta kivoja pätkiä. Käynnistä tein myös pysähdyksiä, poni ei olisi oikein malttanut seistä paikoillaan.
Laukkaa otin isoilla pääty-ympyröillä. Vähän tuntui olevan kiireistä välillä, mutta hyvin pystyi rentoutua, kun löydettiin rytmi.
Poni oli kyllä tosi kiva, tykkään hirveesti!

7

Erkki

2

5

Sitten seuraavaan asiaan, josta jo viime postauksessakin mainitsin, eli mulla ei ole kuvaajaa nyt ollenkaan, joten ajattelin kysyä, jos jotakuta kiinnostaisi alkaa vaikkapa yhteistyöhön. Eli jos tarvitset kuvia, vaikka omaan blogiisi tai mihinkä tarkoitukseen vaan, mutta kuvaaja puuttuu tai pääsee liian harvoin tmv, niin ota yhteyttä minuun! Toimisi vastavuoroisesti, sinä kuvaat minua ja minä sinua, itselläni onnistuu lähiseudut myös esim. orimattila, lahti. Minulta löytyy kamera ja objektiivit.

6 kommenttia:

  1. aww söpö poni :D Toivottavasti löydät kuvaajan, ku täältä on vähän liian pitkä matka tulla XD :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se :3 Joo toivon kanssa, mutta eipä ketään taida kiinnostaa ja ku en tunne tyyppejä täältä. Niinpä, harmi :D

      Poista
  2. luin eka et tos otsikos lukis "uus poikakaveri" mut se oliki ponikaveri xD
    t. marsi [:

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)